+31(0)10 522 63 39 info@ezg.nl

VAN ONTWERP TOT KUNSTSTOF EINDPRODUCT

EZG heeft met meer dan 20 jaar ervaring bewezen een belangrijke speler te zijn op het gebied van ontwerpen en produceren van een grote diversiteit aan kunststof producten middels het vacuümvormproces. EZG staat voor ‘Er Zijn Grenzen’, maar met onze passie voor vorm en techniek zoeken wij de grens op en verleggen deze om ogenschijnlijk niet maakbare producten toch te kunnen vacuümvormen. Met ons gevoel voor precisie onderzoeken wij samen met u de technische mogelijkheden om meer uit uw product te halen.

Eigen ontwerpteam

EZG beschikt over een eigen ontwerpteam om uw producten en de benodigde mallen vorm te geven en uit te werken.

Geavanceerd CAD/CAM-systeem

EZG maakt gebruik van een geavanceerd CAD-systeem voor het ontwerp en een CAM-systeem om de de freesmachine aan te sturen.

Eigen mallenproductie

EZG is in het bezit van een freesmachine voor het maken van eigen mallen en voor het nauwkeurig afwerken van eindproducten.

5 Vacuümvormmachines

EZG heeft een 5-tal vacuümvormmachines waarmee wij een grote diversiteit aan producten kunnen vormen.

PS, ABS en PET producten

EZG ontwerpt en produceert vacuümvormproducten uit polystereen (PS), acrylonitril-butadieen-styreenen (ABS), (ook UV-bestendig ) en polyethyleentereftalaat (PET). Op aanvraag zijn ook diverse andere materialen mogelijk.

Contourfrezen

Met onze 5-assige simultaan frees kunnen wij elke gewenste nabewerking uitvoeren. Nauwkeurig contourfrezen, bevestigingsgaten, ventilatiesleuven, diverse uitsparingen maken het vacuümvormproduct pasklaar voor uw toepassing.

Interesse? Laat het ons weten!